acteur

Trainingsacteur
U kunt mij als trainingsacteur binnen trainingen en assessments inzetten. Hierdoor is het mogelijk om op een effectieve manier vaardigheden binnen realistische praktijksituaties te oefenen. Ik ben flexibel, maak gebruik van mijn humor en geef zowel in de rol als uit de rol scherpe feedback. Ik ben in staat om sfeer en luchtigheid binnen beladen onderwerpen aan te brengen.

Acteur
Binnen het bedrijfstheater kunt u mij als begeleider en acteur inzetten. Met de inzet van begeleider en acteurs worden er diverse herkenbare en humoristische theaterscènes voor uw organisatie gespeeld, waarbij deelnemers op hun eigen gedrag kunnen reflecteren.

Stemacteur
Bent u op zoek naar een veelzijdige professionele stem voor uw (radio & tv) commercial of bedrijfsfilm? Ik ben een professionele stemacteur en zorg ervoor dat uw boodschap de juiste toon krijgt. Mijn stem klinkt rustig, eerlijk en betrouwbaar. Met mijn enthousiasme en gedrevenheid geef ik kleur aan iedere opname, zowel serieus, als imitatie van BN-ers en in dialect.

Stemvoorbeeld 

contact + social media


telefoon: 06 - 811 323 97
e-mail: info@janwillempleijsier.nl

nieuwsberichten

  • DISC Advanced Certified Trainer Q4 Profiles
    Als gecertificeerd Advanced Trainer, zet ik DISC profielen en instrumenten in om meer inzicht in...
  • verandertheater
    Zoekt u een ludieke en effectieve manier om uw mensen in ontwikkeling te brengen en...
  • stemacteur
    Bent u op zoek naar een veelzijdige professionele stem voor uw (radio & tv) commercial...