biografie

Jan-Willem 3 jaar oud

 

Jan-Willem in Sevilla

 

Jan-Willem als stemacteur

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben geboren en getogen in het dorp Heenvliet. Toen ik mijn diploma ontving op de basisschool, begon het echte werk! Op de middelbare school was mijn inzet groot en maakte ik braaf het huiswerk. De passie voor het voetbal was enorm en ik droomde van een bestaan als voetbalprof. Het werd de Meao en daarna vertrok ik naar de Heao in Rotterdam. Op een gegeven moment verloor ik de aandacht voor studeren. Centjes verdienen leek me handiger en besloot te gaan werken. Tijdens het werk volgde ik de studie marketingmanagement. Een baan in de marketing leek me wel wat, maar zoals het leven iedere dag weer laat zien, liep het anders!

 

 

Na mijn studie lonkte het avontuur en met al mijn verdiende geld, vertrok ik naar Zuid-Spanje. In het snikhete Sevilla ging ik Spaans studeren. Na een fantastische periode van ruim 3 maanden was het geld op en moest ik terug naar het koude Nederland. De beurs was helemaal leeg! Nu moest ik er dan toch aan geloven en een vaste baan zoeken. En voor ik het goed en wel doorhad, begon mijn carrière in de vaste telecommunicatie. Daarna werkte ik 6 jaar voor het mobiele telecombedrijf T-Mobile.

 

 

 

In 2006 kon ik mijn passie als stemacteur tot uiting brengen. Bij ‘Giel in de morgen’ op 3FM, imiteerde ik twee weken lang Erben Wennemars. Even later stond ik voor de camera bij ‘Kopspijkers’ en deed ik een aantal imitaties. Daarna heb ik verschillende radio & TV commercials gedaan.

 

 

 

 

In 2011 begon het avontuur als zelfstandig ondernemer. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en steeds weer nieuwe dingen te bedenken. Het is boeiend dat je als mens binnen iedere fase van je leven vanuit een andere zienswijze naar de wereld kijkt. Ik ben de afgelopen jaren ook met mezelf geconfronteerd door regelmatig in mijn eigen spiegel te kijken. Dit heeft mij ook een andere trainer/coach gemaakt. Het is mooi om mensen binnen bedrijven kleine stapjes vooruit te helpen, waardoor leven en werk gemakkelijker worden. De combinatie van trainen, coachen en acteren maakt het vak dynamisch. De inzichten in het functioneren van het menselijke brein geven nieuwe inzichten. Als je inziet hoe het brein is uitgerust, kun je leren en veranderen beter beïnvloeden door datgene te doen wat werkt.

contact + social media


telefoon: 06 - 811 323 97
e-mail: info@janwillempleijsier.nl

nieuwsberichten

  • DISC Advanced Certified Trainer Q4 Profiles
    Als gecertificeerd Advanced Trainer, zet ik DISC profielen en instrumenten in om meer inzicht in...
  • verandertheater
    Zoekt u een ludieke en effectieve manier om uw mensen in ontwikkeling te brengen en...
  • stemacteur
    Bent u op zoek naar een veelzijdige professionele stem voor uw (radio & tv) commercial...