coaching

Mijn Aanpak
De coaching start met een kennismakingsgesprek. Indien er een wederzijdse klik is tussen coach en medewerker, worden concrete leerdoelen gezamenlijk vastgesteld. Ik maak vooraf regelmatig gebruik van psychologische coach-instrumenten om de leeruitdaging concreter te maken. De leidinggevende heeft een belangrijke rol in de coaching van zijn medewerker.

Mijn aanpak richt zich op het uitnodigend spiegelen en geven van concrete feedback op gedrag. Dit gebeurt in een sfeer van wederzijds respect, waarbij ook ruimte is voor humor. Mensen laten zichzelf dan gemakkelijker zien in hun kracht en kwetsbaarheid. Ik maak binnen mijn coaching gebruik van verschillende coachmodellen, simulaties en opdrachten.

Enkele voorbeelden uit het aanbod van coaching:

Persoonlijke coaching
Heb je te maken met momenten dat je de zaken even niet meer goed overziet en heb je het gevoel vast te zitten? Wil je een spiegel voor krijgen of even sparren over bepaalde zaken? Persoonlijke coaching zorgt voor een betere inzet van talenten en capaciteiten binnen het werk. Ik zet coaching ook in bij ontwikkeltrajecten en richt me daarbij niet alleen op de werksituatie, maar bied ook ruimte voor bewustzijn en inzicht in andere levensgebieden.

Coaching op de werkplek
Deze coaching wordt gebruikt om mensen in praktijksituaties te begeleiden. In een veilige en ontspannen omgeving geef ik praktische en bruikbare tips. De ontvangen feedback kan direct in de praktijk worden toegepast, waardoor effectiever wordt geleerd. Ik kijk daarbij onder meer naar belemmerende overtuigingen binnen gedrag.

Contact

 

 

 

 

 

 

 

contact + social media


telefoon: 06 - 811 323 97
e-mail: info@janwillempleijsier.nl

nieuwsberichten

  • DISC Advanced Certified Trainer Q4 Profiles
    Als gecertificeerd Advanced Trainer, zet ik DISC profielen en instrumenten in om meer inzicht in...
  • verandertheater
    Zoekt u een ludieke en effectieve manier om uw mensen in ontwikkeling te brengen en...
  • stemacteur
    Bent u op zoek naar een veelzijdige professionele stem voor uw (radio & tv) commercial...